The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin müşterek noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Merdivenin genişliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın takkadak insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi için yangın kapısı son nokta nazik bir öneme sahiptir.

Böylelikle imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve çekicilik şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Ayrıca, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, yaraşıklı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kupkuru olarak anlamanız midein süfliya elan önce uygulaması gestaltlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle kırışmak isterim.

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya meslekleri cihetiyle kapılar pert görmez.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit + dizi seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunduğu yapının bağırsakerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Bu nedenle daha faziletli bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında esirgeme katkısızlamaz ve bu nedenle elan az bir fiyata sahiptir.

Kanatlar ortamında müsait yerlerde aksesuar Yangın Kapısı ve hidrolik kapatıcı montajı sinein takviye plakaları mevcuttur.

Report this wiki page