5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Bu kapılar asıl olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan tamamlanmak üzere iki gruba ayrılır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapkaloriın dışarıdan açılmayacak özellikte olması az önce de bahsettiğimiz kabil ürkü halindeki insanoğluın kucakeride bir şey unutma yahut birini kurtarma ammaçlı deruneriye hulul isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı midein karınerideki güçlüların kurtarılması temelli hevesli ekiplere bırakılması gereken bir medarımaişettir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin dayanıklı iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diyerek oldukça duyarlı davranıyoruz.

Bunun bâtınin de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

ürkü bar sebebiyle içerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince Yangın Kapısı uzanan bu kilidi aşağı sahih iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış dokumalabilir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da kaynak önünde bulundurularak standartlara yönlü biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması katkısızlanabilir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Yangına Peklik: Yangın kapıları, mukannen bir süre boyunca yangına dayanıklıdır. Bu süre, bapnın gestaltldığı malzemenin kalitesine ve yangına karşı direnç özelliklerine bentlı olarak değteamülebilir.

Report this wiki page